top of page

" If you start to change on the inside, you will start to see the magic of the changes in the world around you, too " 

 Förändring - Innifrån och ut 

För att skapa förändring, så är det absolut

bästa sättet att börja innifrån och ut.

För enligt mig så är vår utsida, en reflektion av vår insida.

Och det du uppfattar som "verkligheten" är egentligen

bara en tolkning utifrån din inre upplevelse ( karta ) 

Detta kan man ofta se på syskon tex, de har samma förutsättningar, samma uppväxt men de kan ha helt olika uppfattning om hur deras barndom var. 

 

Så för att förändra något i vårt yttre, är det absolut bästa och effektivaste sättet att börja den förändringen inom oss. Så i mina samtal tar jag hjälp av din inre karta för att se dina inre blockeringar, rädslor  och "program" som du tagit med dig genom livet.

Vi kan ofta gå runt och ha "sanningar" om saker och ting, som faktiskt inte alls är sant.  

För att komma åt dessa tar vi ibland hjälp av det undermedvtena. För vi har (oftast) alla svar inom oss, men vårt medvetna står i vägen för oss att se. 

Och det är där jag kommer in i bilden. Jag hjälper dig att se bortom illusionerna, jag hjälper dig att få tillgång till ditt undermedvtena och ditt högre medvetande och jag ställer öppna frågor så att du själv ska komma till insikt om vad du behöver göra härnest. 

_________________________

Tänk dig en dator, med en hårdvara. Du är datorn, men du har samma hårdvara som när du var liten, och därför behöver den uppdateras med jämna mellanrum, för att vi inte ska få massa virus, börja "lagga"  eller krascha helt. Och hårdvaran du har just nu, kanske inte alls stämmer överens med din "nya dators potential"

 

__________________________

Detta hjälper jag dig med. Jag kommer vara tuff, rak och ärlig, så att du en gång för alla kan se igenom illusionerna , så du börjar se det du behöver se hos dig själv.

Men jag kommer främst av allt erbjuda dig en trygg, odömande och kärleksfull plats för dig att utforska ditt inre. Den du faktiskt är, på riktigt!  

355154680_10159407584575812_7236086399547127809_n.jpg

MINA TJÄNSTER

Transformation i olika varianter

Transformerande Samtal

Med hjälp av intuitiv coachning, NLP-verktyg och hypnosterapi, får DU utforska dina tankar, känslor  och blockeringar i form av rädsla, trauman etc, på ett djupare plan.

Jag hjälper dig att se bortom din nuvarande verklighet för att du ska upptäcka att dina inre övertygelser och tankeprocesser formar din yttre värld.

Genom att ändra dina inre ramar och synsätt och omdisponera dina tankemönster, kan du därigenom  förändra din uppfattning av den yttre verkligheten och därmed skapa en rad olika positiva förändringar i ditt liv, väldigt omgående och på många plan. 

Samtalens fokus ligger på att skapa en trygg och stödjande miljö där DU kan utforska och förstå dig själv bättre. Varför du reagerar som du gör, varför du alltid tycks möta samma typ av "män" eller allrid hamnar i samma typ av situation om och om igen. 

Genom att lyssna aktivt, ställa öppna frågor (men kanske triggande) vägleder jag dig mot ökad självmedvetenhet, personlig tillväxt och förbättrad livskvalitet. 

Transformerande 
Andning 

Jag är också utbildad inom Andning och Sound Healing och håller i Breathworks 1 gång i månaden på Treklövern i Alingsås. 

Där du får lära dig olika tekniker för hur du kan släppa på spänningar, nedpressade känslor, reglera ditt "fight or flight" system och mycket mycket mer. 

Det är en väldigt fraftfull session, som sätter igång många processer i kroppen. Många upplever att de känner sig mer påfyllda, lättare och gladare efteråt. och mer här och nu. 

Energi ( kroppens) samtal 

Våran kropp försöker kommunicera med oss dagligen. Men ofta är vi alldeles för upptagna med att lyssna och ofta så förstår vi inte kroppens signaler. Och när vi inte lyssnat på ett tag så börjar till slut kroppen "skrika" genom att ge oss sjukdomar, spänningar, värk eller annat som sätter sig i kroppen.

Men här får du hjälp med att prata  med din kropp ( och energikropp ) så att den inte längre ska behöva ta till så drastiska åtgärder. 

Lär dig också hur din egen energi känns, så att du lättare känner när du tagit in någon annans energi eller mående. Lär dig hur du kan sätta energi mässiga gränser för att slippa åka berg och dalbana och bli dränerad av " energitjuvar" 

Retreats & Events 

Här kan du läsa mer om kommande Retreats, event eller kurser. 

Eller håller du själv i något men skulle vilja att jag kom till dig och höll i Breathwork, hypnos eller liknande?

Jag kommer gärna till dig, om du har plats och rätt förutsättningar! 

Hör av dig till mig i så fall 

Sandig strand

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Vill du få

- erbjudanden, kampanjer och uppdateringar
- inspiration och handfasta tips och övningar som du kan använda dig av i vadagen?

Du kan när som helst avprenumerera och detta skickas max 1 gång per vecka.

Använd din allra bästa mejl i fältet nedan.

Thanks for submitting!

Bergrücken

OLIKA VÄGAR TILL DITT INRE

Transformerande Samtal

Längtar du efter en förändring, men vet inte exakt vad?

Står du och stampar på samma plats och vet inte hur du ska ta dig vidare, eller i vilken ände du ska börja?

 

Blir du lätt påverkad av din omgivning och åker berg och dalbana, beroende på situationen runt dig? vill du känna dig mer i balans och mindre påverkad av det yttre?

 

Känner du dig ofta stressad och att livet bara är en ständig “bocka av lista” med alldeles för lite fri tid för dig och det du tycker om?

 

Upplever du att någonting står i vägen för dig och din framtid? Antingen hinder eller fysiska blockeringar som inte vill släppa?

 

Längtar du efter att känna den där inre kraften, lekfullheten och glädjen, som du upplevde som barn?

 

vill du få släppa taget om dina triggers och “jobbiga känslor” så att du istället kan börja leva med mer trygghet, harmoni, glädje och tacksamhet? på riktigt?

Fysisk Coaching

Jag arbetar också väldigt mycket med den fysiska och emotionella kroppen, vilket jag tycker att man oftast glömmer bort i terapi/coachning. Men denna delen är så viktig!

 

Jag håller bland annat i Breathworks, i grupp, på plats i Alingsås. 

Där jag använder Mig av flera olika andningstekniker för att hjälpa kroppen reglera våra stressnivåer i kroppen, vår puls, blodtryck och få ett fungerande lymfflöde bland annat. Du kommer också ner i kroppen, släpper tankarna för en stund och blir mer grundad och harmonisk inombords. 

 

En stor del i mina breath-works är också "Release" delen, där du får möjlighet att komma in på djupet, på dina lagrade emotioner/känslor i kroppen, för att öppna upp och släppa ut dessa. Så att dina "inre sår" kan börja läka!

 

Använder mig också mycket av musik och dess djupa vibrationer hjälper kroppen att slappna av, luckras upp på insidan så att energi kan börja flöda igen. 

 

mentalt

emotionellt

fysiskt

själsligt / andligt

- Transformation på djupet -  

för att få en hållbar förändring ,

På alla plan

Vem är jag & vad är mitt VARFÖR?  

Mitt intresse för personlig utveckling och våra olika beteenden har alltid legat nära mitt hjärta. Och någonstans har jag alltid vetat att jag vill motivera och hjälpa människor. 

När jag sedan i tonåren började må väldigt dåligt, först fysiskt i kroppen men senare även psykiskt, med mycket ångest, depression & skade beteenden, så började jag leta efter svaren på mina "problem". Och jag har letat och letat och funnit många bra verktyg på vägen..

men det var först nu för några år sedan som jag verkligen kände vändpunkten.

Jag började fokusera inåt. Jag connectade med mitt inre, med mina allra djupaste sår där på insidan. började utforska och köpte flertalet utbildningar, just för att jag verkligen ville förstå och lära mig. På djupet! Hur jag kan sluta leva utanför mig själv och börja använda mig av min inre guidning, visdom och min "egen medicin".  Och ju mer jag slutade söka svaren utanför, desto mer började jag förstå och få exakt de vertygen jag behövde. 

Och det var också först när jag började förstå mig själv på djupet, som jag verkligen började förstå min omvärld, på en helt annan nivå.

Så mitt VARFÖR är verkligen, att hjälpa dig förstå att du har alla svaren inom dig! 

Du behöver börja lyssna inåt, lära dig tolka din kropp och själs signaler, släppa på gamla program, trauman och sår som inte är dina eller längre gynnar dig. 

Jag vill hjälpa dig hitta tillbaka till ditt SANNA jag. Då kommer du inte längre behöva söka svaren utanför dig själv, utan bara för att finna inspiration! Det är dags för dig att ta tillbaka makten nu! 

Och detta för att jag önskade jag fick denna hjälpen som yngre <3 

 

Vill du läsa mer om mig?

359441448_10159445810455812_4753381668156141610_n.jpg
bottom of page